dimarts, 17 de juliol del 2012

pagar un euro per recepta ? #quesejodan ellos!

Una vegada el manantial de l'especulació urbanística es va assecar, els especuladors d'aquí i de fora habien de trobar una nova font d'on xuclar diners. Dins d'aquest panorama, la por de la població a caure malalta o fins i tot la por a la propia mort era una llaminadura irresistible per aquests vampirs socials, encara que comportés el patiment i la mort dels seus veïns i veïnes, de la gent del seu país amb la que celebra les victories esportives o les festes majors. Amb aquesta fita d'explotar la por a la malaltia, van moure el seu capital especulador cap a les mútues i assegurances de salut, i van utilitzar el seu poder fàctic per desmantellar tot el sistema de sanitat pública gratuïta, universal i de més o menys qualitat, però més fiable que la que proporcionen les agències d'assegurances.

Dins d'aquest procés de desmantellament de la competència pública al gran botí de les mútues i assegurances de salut, han aprofitat per arreplegar tot el que han pogut, desfer-se del que els feia nosa i quedar-se el que fós oportunitat de negoci. Un d'aquests efectes col·laterals és la recaptació de l'euro per recepta, plena de matissos i incongruències que la fan encara més infame.

Però si aturar el desmantellament de la sanitat pública i enfonsar el seu negoci pervers potser ho veus massa gran per a tu sol, si que està a les teves mans negar-te a pagar l'euro per recepta.

És molt fàcil, clica sobre la seguent imatge i sabràs com fer-ho avui mateix, i convidar així a amics i coneguts a què tampoc paguin:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada